Teaser: BMW 8-Reeks Coupe (2018)

Teaser: BMW 8-Reeks Coupe (2018)Het hoge woord is er eindelijk uit, BMW komt met een luxueuze 8-Reeks Coupé!

Na jaren van speculatie, geruchten en spyshots laat de Duitse premiumconstructeur uit München eindelijk officieel weten dat er een nieuw vlaggenschip in de pijplijn zit. Op het Villa D’Este evenement (26/05) krijgen we meer beeldmateriaal van de aankomende 8-Reeks Coupé, als alles wat goed loopt zou er op termijn ook een dakloze 8-Reeks Cabrio kunnen inzitten.

We gaan er vanuit dat de technische basis voor deze luxueuze coupé over zal komen van de nieuwe 7-Reeks, qua motorengamma, gadgets en veiligheidssystemenen kan je daar dus al even spieken. Designmatig ligt de lat behoorlijk hoog voor BMW, zeker nadat Pininfarina enkele jaren geleden reeds aangaf met de Gran Lusso Coupé wat er mogelijk zou zijn.. Contact opnemen met je BMW verdeler is op dit punt nog niet direct nodig, productie lijkt nog niet voor direct. Tegen eind 2018 verwachten we een tastbaar resultaat.

We zijn – samen met de Mercedes S-Klasse Coupé – benieuwd!

Teaser: BMW 8-Reeks Coupe (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...