Virtual Cockpit nu ook te verkrijgen in Seat Leon, Ateca, Ibiza en Arona

Virtual Cockpit nu ook te verkrijgen in Seat Leon, Ateca, Ibiza en AronaNa Audi en Volkswagen krijgt het Spaanse Seat nu (optioneel) de digitale tellerpartij voor haar recentste modellen.

Wie geen zin heeft om zich blind te staren op analoge tellers kan vanaf heden in de optielijst van de Seat Leon en Ateca een digitaal dashboard verkrijgen, later dit jaar volgen de Ibiza en Arona. Net zoals bij het soortgelijke systeem van Audi (Audi Virtual Cockpit) en Volkswagen (Active Info Display) krijg je voor je een scherp HD TFT display met alle nodige informatie. Bovendien is het perfect personaliseerbaar met grote/kleine kaartweergave en dit in 2D/3D.

De Leon CUPRA 300 krijgt het moderne systeem reeds mee in de basisuitrusting, bij de andere (moderne) Seat’s staat het voor een kleine meerprijs op de optielijst. Ook Skoda schenkt normaliter dit jaar nog een dergelijk systeem aan haar nieuwkomers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...