Officieel: Fiat 500 Mirror (2018)

Officieel: Fiat 500 Mirror (2018)Met een 500 Mirror uitvoering voor de 500, 500X en 500L voorziet Fiat de stijlvolle Cinquecento familie van geconnecteerde services!

Naast behoorlijk verregaande personalisatie en een praktische/compacte inborst wil Fiat met de nieuwe Mirror versies ook de kaart trekken van connectiviteit voor de volledige 500 familie. Dat is niet enkel 2.0, hip en modern, het versterkt tevens de veiligheid tijdens het rijden.

Elke Fiat 500 Mirror heeft standaard het 7″ UConnect HD Live systeem mee dat kan overweg met Apple CarPlay en Android Auto met daarnaast ook nog connectiviteit via Bluetooth, spraakherkenning, USB en AUX aansluitingen. Nieuw is het MOPAR Connect systeem dat bijstandsservices en controlefuncties vanop afstand combineert om zo de gemoedsrust te verhogen. Handig om op die manier via je smartphone de status (deuren, parkeerlocatie, noodhulp, …) van je wagen te kunnen controleren.

Dankzij de UConnect Live services kan je – via de UConnect Live app, zo hoort het anno 2018 – nog een stap verder gaan met het streamen van muziek (Deezer en TuneIn), nieuws lezen (Reuters), navigatieinformatie (verkeersproblemen, flitspalen, …) via TomTom LIVE én daarbovenop actief te zijn op social media via Facebook en Twitter.

Inzake uitstraling herken je een 500 Mirror aan zijn verchroomde spiegelkappen, voorbumpers met chroomdetails, het ‘Mirror’-logo op de B-stijl en de exclusieve (optionele) koetswerkkleur Italia Blue (500/500C), Blue Jeans (500X) of Venezia Blue / Maestro Grey (500L).

De 500 Mirror, 500X Mirror en 500L Mirror zijn vanaf heden beschikbaar bij de Fiat verdeelpunten, daar kunnen ze je ook een exacte meerprijs communiceren tov de reguliere uitrustingsniveaus.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...