Officieel: Fiat 500X S-Design (2017)

Officieel: Fiat 500X S-Design (2017)Fiat giet met de S-Design uitvoering een sportief sausje over haar 500X crossover.

Om de wendbaarheid, elegante stijl en spontane persoonlijkheid te benadrukken van de 500X lanceert Fiat de S-Design uitvoering, gericht op een jonge en stedelijke doelgroep.

Aan de buitenzijde siert een matgroene Verde Alpi koetswerkkleur (exclusief!) maar de 500X S-Design is ook beschikbaar in Bianco Gelato (wit), Nero Cinema (zwart), Grigio Moda (grijs), Bronzo Donatello (bruin) of Blu Jeans (blauw). Diverse verdonkerde elementen sieren daarnaast de S-Design uitvoering, dit in combinatie met 17″ of 18″ lichtmetalen velgen en Xenon verlichting. Deze Fiat 500X S-Design is zowel verkrijgbaar in de uitvoering Urban als in de uitvoering Cross met een sterkere offroad-look.

Binnenin verkrijg je een aangedikte basisuitrusting (oa met het 6,5″ infotainmentsysteem) en een specifieke interieurbekleding met chevronmotief. Achteraan zijn alle ruiten overigens voorzien van getint glas.

De Fiat 500X S-Design is te verkrijgen met het volledige motorengamma, gaande van een 1.6-liter E-Torq benzinemotor (110 pk) en een 1.4-liter MultiAir benzine (136 pk) tot het dieselgamma. Dat omvat een 1.3-liter MultiJet (95 pk) of een 1.6-liter MultiJet (115 pk). Beide topversies kan je verkrijgen met een automatische DCT versnellingsbak.

Je kan de 500X S-Design crossover gaan ontdekken bij je favoriete Fiat verdeler vanaf 21.690 euro (1.6 E-torq). Daar moet het verschil per direct duidelijk worden want als klant krijg je meer dan 50% voordeel (tot 3.450 euro!) op de aangeboden S-Design uitrusting in vergelijking met de Pop Star of Cross uitvoering.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...