Preview: Skoda Fabia facelift (2018)

Preview: Skoda Fabia facelift (2018)In maart krijgen we op het Autosalon van Genève een geüpdatete Skoda Fabia!

De derde generatie Fabia gaat reeds mee sinds 2014 en dat maakt 2018 tot het ideale moment voor een belangrijke esthetische update aldus de Tsjechische autoconstructeur. Op het Autosalon van Genève krijgen we de vernieuwde Fabia voor het eerst te zien, voorzien van LED verlichting zowel voor- als achteraan. Naar goede gewoonte voorziet Skoda tevens wat extra Simply Clever features die het comfort aan boord verder versterken.

Frisse, nieuwe designelementen en state-of-the-art technologie zetten verder de toon voor de aankomende facelift van de Fabia. Wie zich niet meer kan inhouden moet eens gaan kijken naar de nieuwigheden van de Volkswagen Polo en Seat Ibiza, deze delen namelijk de technische basis met de aankomende Fabia.

Sinds 1999 werden wereldwijd meer dan 4 miljoen Fabia’s verkocht waarvan de huidige generatie 500.000 exemplaren voor zijn rekening neemt.

Lees hier onze rijtest met de Skoda Fabia 1.4 CRTDI!

Preview: Skoda Fabia facelift (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...