Officieel: Skoda Fabia Combi

Skoda Fabia Combi 2015
De nieuwe Skoda Combi is groter, lichter en natuurlijk ook iets technologischer.

Skoda zal in Parijs de nieuwe Fabia Combi voorstellen, vanzelfsprekend sterk gelieerd aan de ‘reguliere’ Fabia die onlangs onthuld werd. Het model is 10 mm langer, 90 mm breder en tegelijk 31 mm lager dan zijn voorganger. Ondanks de toegenomen afmetingen ging het gewicht tot 55 kilogram omlaag dankzij Simply Clever gewichtsbesparingen.

We krijgen maar één interieurfoto te zien, maar Skoda belooft alvast tonnen nieuwe technologie waaronder een MirrorLink systeem dat verschillende smartphone applicaties naar het multimediascherm brengt. Via een SmartGate functie kan bepaalde voertuigdata ook omgekeerd geraadpleegd worden via de smartphone.

Vanzelfsprekend zet ook deze nieuwe Fabia Combi sterk in op ruimte: heel wat bergruimtes werden toegevoegd en in de koffer is ruimte voor maar liefst 530 liter. Onder de motorkap vinden we tot slot bekende benzinemotoren en diesels, al blijft het vermogen voorlopig helaas beperkt tot 110 pk bij de benzines en 105 pk bij de diesels.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...