Autosalon Brussel 2018 live: Tesla (Paleis 3)

Autosalon Brussel 2018 live: Tesla (Paleis 3)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Tesla op het Autosalon van Brussel!

Tussen de Aziatische volumemerken in Paleis 3 vinden we ook de hippe elektrische vogels van Tesla. Voor de Model 3 zijn we een jaar te vroeg dus draait het hier om de Model S berline en Model X SUV. Met de nieuwe regels omtrent de fiscale aftrekbaarheid van (bedrijfs)wagens zakt het voordeel van 120% naar 100% voor een Tesla al verwachten ze daarvoor nog niet direct een stevige terugval in de verkoop. Intussen zijn er ook al meer dan 10 Belgische Superchargers waar eigenaars snel kunnen bijladen. Hadden we al gezegd dat we uitkijken naar de Model 3 die een pak goedkoper beter bereikbaar moet worden?!

Lees hier enkele recente Tesla rijtesten:

Rijtest Tesla Model S 100D
Rijtest Tesla Model X P100D
Rijtest Tesla Model S P90D

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...