Tesla opent Supercharger in Aalst

Tesla opent Supercharger in AalstReeds het 8ste snelle laadpunt van Tesla in ons land!

Aan het Ibis hotel in Aalst heeft Tesla recentelijk een nieuwe Supercharger in gebruik genomen, intussen het achtste op Belgische bodem. Net zoals in Aartselaar, Machelen, Nivelles, Arlon, Gent, Heusden-Zolder en Verviers kunnen eigenaars van een Model S of Model X hier hun elektrische wagen snel opladen, ook de aankomende Model 3 kan (optioneel) hiervan gebruik maken.

Met zo’n Supercharger kan je een Tesla 50% opladen in 20 minuten, in 40 minuten zit je reeds aan 80%! Met de huidige modellen kan je afhankelijk van de batterijcapaciteit ongeveer 350 km à 550 km ver geraken.

Deze nieuwe Supercharger ligt op de strategische Gent – Brussel (E40) as en daardoor best interessant voor de West-Vlaamse eigenaars, daarnaast rolt de Amerikaanse pionier qua elektrische wagens eveneens een Destination Charger netwerk uit op strategische bestemmingen zoals hotels, pretparken en winkelcentra’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...