Video: Tesla Model 3 maakt zich klaar voor productie

Video: Tesla Model 3 maakt zich klaar voor productieNabij de Tesla fabriek van Fremont maakte een gloednieuwe Model 3 zijn eerst testkilometers op de openbare weg.

Op 20 februari 2017 werd de productie van de langverwachte Tesla Model 3 eindelijk opgestart en dat moet hoop geven aan de vele toekomstige eigenaars. Een eerste productiemodel (ongetwijfeld pre-productie dus nog niet 100%) maakte intussen zijn publieke opwachting door wat rond de rijden nabij de Fremont fabriek. De buren van Unplugged Performance (en tevens Tesla tuner) konden dit heugelijke feit vastleggen op de gevoelige plaat.

Intussen werken ze bij Tesla met man/vrouw en macht door aan de finale voorbereidingen voor de Model 3, begin juni moeten de eerste Amerikaanse exemplaren gebouwd worden. Al mogen ze daarvoor wel geen verdere vertragingen oplopen (wat bij de Model S en Model X het geval was), gelukkig zijn de eerste Model 3’s voorzien voor het eigen personeel en de dichtste klanten in de regio. Mochten er dan nog kinderziektes opduiken kan de Amerikaanse autobouwer snel schakelen en een oplossing/update voorzien.

De kans dat de Europese Model 3 eigenaar zijn elektrische bolide nog voor 2019 in ontvangst zal kunnen nemen is daardoor behoorlijk klein. Maar het lange wachten lijkt het op termijn wel waard te zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...