Tesla opent Sales & Service center in Hasselt

Tesla opent Sales & Service center in HasseltMet een vierde servicepunt voorziet Tesla verkoop en ondersteuning in Limburg.

Na fysieke aanwezigheid van Tesla in Brussel, Gent en Antwerpen heeft de Amerikaanse constructeur van zuiver elektrische wagens nu ook een Sales & Service punt op de Herkenrodesingel in Hasselt. Daarmee bedienen ze niet enkel een groot deel van de oostelijke provincies, ook de Nederlandse klanten kunnen hier gemakkelijk terecht.

In Hasselt omvat de Tesla Store maar liefst 2.300 vierkante meter aan innovatie voor de Model S berline en Model X SUV, wanneer de compacte Model 3 zijn opwachting maakt (eind 2018) zal deze hier uiteraard ook terug te vinden zijn. Wereldwijd zijn er een honderdtal dergelijke Tesla Sales & Service punten, intussen zijn er 385 Supercharger laadpunten.

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S P90D!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X P100D!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...