Tesla lanceert ‘Destination Charging’ nu ook in Europa

Tesla lanceert 'Destination Charging' nu ook in EuropaNa de Supercharger laadstations op/langs de grote Europese snelwegen komt Tesla nu met het Destination Charging netwerk met laadstations op reis- en vrijetijdslocaties!

Eigenaars met een Model S (en binnenkort een Model X) zijn momenteel aangewezen op een eigen laadstation, een openbare laadpaal of een van de 200 Europese Superchargers. Op deze strategisch geplaatste locaties langs drukke verkeersroutes (in Belgie: Gent, Nijvel en Antwerpen) staan gemiddeld acht laadstations om bijzonder snel je elektrische premiumbolide op te laden, in een uurtje kan je soms tot 80% opladen (goed voor een rijbereik van meer dan 400 km!). Maar de gemiddelde Europeaan doet ook veel lokale verplaatsingen, daarom dat Tesla nu het Destination Charging netwerk uitrolt in Europa.

Onze Amerikaanse en Aziatische vrienden kunnen al een tijde van dit laadsysteem genieten bij hotels, vakantieresorts, winkelcentra’s en toeristische locaties. Intussen zijn er meer dan 2.600 Destination Charging plaatsen en de komende maanden zullen er daar meer dan 100 Europese bijkomen. In België werden reeds diverse hotels (Gent, Brussel, Brugge, Luik en Spa) voorzien van een Tesla laadsysteem. Per uur kan je hier 100 km bijladen, ideaal om je terugrit te voltooien na een leerrijke of aangename (toeristische) dag in de eerdergenoemde steden. Wil je zelf een locatie openstellen of een idee doorgeven, dat kan ook perfect via de website!

Hier staat de kaart met de locaties van de Tesla Destination Chargers (grijze stippen).

Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S 85D!

Tesla lanceert 'Destination Charging' nu ook in Europa

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...