BYD Inchcape opent nieuwe showroom in Gent Sint Martens Latem 2023Het ambitieuze BYD kondigt met genoegen de opening aan van zijn nieuwe showroom in Sint-Martens-Latem (Gent).

De Chinese autobouwer BYD maakte op het Autosalon van Brussel 2023 direct een overtuigende indruk. Zowel met een toepasselijk (SUV) gamma, doordachte EV technologie en sterkte lokale partner (Inchcape). Na showrooms in Brussel (Zaventem) en Antwerpen (Wijnegem) heeft BYD ook een verkooppunt geopend in Gent (Sint-Martens-Latem). Op een boogscheut van Ferrari en Porsche … met zowaar Tesla als directe buurman! In Vlaanderen komen er spoedig nog enkele BYD showrooms bij terwijl het verhaal in Wallonië nog moet beginnen.

Het BYD gamma omvat momenteel de compacte Atto 3 crossover, Tang SUV met zeven zitplaatsen en de blitse Han vierdeurs. Intussen werden de Seal (sportieve berline) en Dolphin (compacte crossover) aangekondigd. Deze zullen snel na de zomer hun opwachting maken in de BYD Gent showroom! De ambitieuze autobouwer komt de komende maanden/jaren met nog een hoop nieuwigheden. Dankzij de immense verkoop op de thuismarkt is BYD bovendien werelds grootste fabrikant van elektrische voertuigen en herlaadbare batterijen!

Uiteraard kan je bij BYD Gent de innovatieve Blade Batterij technologie ontdekken, dit in een aangenaam kader. Net zoals een testrit maken of een configuratie maken. En desgewenst een bestelbon onderteken! Omdat BYD de volledige (!) productieketen in eigen beheer houdt kunnen ze pronken met (super)snelle levertijden.

BYD Gent by Inchcape

Kortrijksesteenweg 160
9830 Sint-Martens-Latem
Open van dinsdag tot vrijdag (9u-18u) en zaterdag (10u-17u)
bydauto.be/nl/gent