Tesla opent nieuwe showroom in Gent

Tesla opent nieuwe showroom in GentGoed nieuws voor de hippe vogels uit Gent, Tesla opent er in december 2015 een 4e Belgische vestiging!

Na een verkooppunt in hartje Brussel en een logistiek centrum in Zaventem kwam er vorig jaar een Tesla Sales & Service punt bij in Antwerpen op de A12, nu komt de elektrische autoconstructeur naar Gent voor een nieuwe Tesla Store. Hun oog viel op een pand van 2.400 m² in het vermogende Sint-Martens-Latem en ligt vlakbij de E40 en E17, ook andere premiummerken (Mercedes, Porsche, Ferrari, …) kan je op de Kortrijksesteenweg terugvinden.

Met de torenhoge interesse uit Oost- en West-Vlaanderen was de keuze voor Gent een logisch gevolg aldus Tesla België die vorig jaar meer dan 1.000 exemplaren van Model S aan de man/vrouw wisten te brengen. Ook deze nieuwe Tesla Store moet zijn steentje bijdragen aan de verzetting van dat succes, volgend jaar krijgt de S ook het gezelschap van de nieuwe Model X SUV slash Crossover! Naast het (beperkte) onderhoud kunnen potentiële klanten ook in Gen  terecht om met behulp van interactieve displays en de Tesla Design Studio hun Model S of X geheel naar eigen smaak vormgeven!

Een Tesla Supercharger zal hier (voorlopig) niet aanwezig zijn, gelukkig kan je wat verderop (Holiday Inn Express, nabij UZ Gent / Ghelamco) terecht om je elektrische bolide in 50 minuten volledig – en kostenloos – op te laden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...