Autosalon Brussel 2018: Tesla Line-up

Rijtest Tesla Model S 100D berline EV (2017)Nog geen Tesla Model 3 op het Autosalon, wel de Model S en Model X!

Wie naar de Heizel wil om de compacte – en meer betaalbare – Tesla Model 3 te ontdekken is eraan voor de moeite, daarvoor moeten we naar alle waarschijnlijkheid nog 365 dagen wachten. In Paleis 3 kan je wel de Model S berline ontdekken (als P100D mét Ludicrous Mode en 100D) terwijl er eveneens twee exemplaren van de Model X SUV (2x 100D) staan te pronken met hun praktische inborst én hippe Falcon Wings vleugeldeuren.

Beide Tesla’s zijn 100% elektrisch, zéér snel, relatief ruim en behoorlijk vooruitstrevend op vlak van technologie, multimedia en connectiviteit. Zo krijg je niet enkel een actieve internetverbinding en dus overal in Europa Google Maps, Spotify en een internetbrowser, met behulp van de Advanced Auto Pilot kan je op de autosnelweg zo goed als autonoom rijden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...