Gelekt: BMW 3-Reeks GT

BMW 3-Reeks GT
Op een Frans forum lekten de eerste plaatjes van de BMW 3-Reeks GT.

In Genève zal BMW de 3-Reeks GT voorstellen: essentieel een dreier met een omhoog stekende kont. München startte de trend met de 5-Reeks GT en moest deze naar eigen gevoel ook doortrekken naar de rest van het gamma. De 3-Reeks GT is ruimer en heeft een iets hogere zitpositie, maar ziet er naar ons mening toch een stukje minder geil uit dan de 3-Reeks Berline of Touring. Praktisch én tegelijk mooi zijn duidelijk niet vanzelfsprekend. Vergeleken met de 5-Reeks GT lijkt de metamorfose ons wel een vooruitgang, en een mooi stel velgen met gepaste kleurstelling doen al heel veel. Verder krijgt de wagen zowel achterwielaandrijving als een xDrive vierwielaandrijving en komen er onder de motorkap hoogstwaarschijnlijk zo goed als alle krachtbronnen uit het reguliere 3-Reeks gamma. Een persbericht zal heus niet lang meer op zich laten wachten. (Via: Worldscoop)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Gelekt: BMW 3-Reeks GT"

 1. WB 07-02-2013 om 7:37

  Een heel heel ander beest dan de 5 GT. De nieuwe voorpartij van deze 3GT is echt wild.

  • TDB 07-02-2013 om 8:35

   ’t Is te zien in welke uitvoering naar mijn mening 😉

 2. claeys 07-02-2013 om 9:36

  Ben echt niet zot van die GT edities van BMW. Gelukkig zie je ze nog niet al te vaak rijden.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...