Nieuwe BMW 3-Reeks (F30) gespot

BMW 3-Reeks F30 nieuwe
Er zit duidelijk een nieuwe BMW 3-Reeks aan te komen, want het nieuwe model werd al op de gevoelige plaat vastgelegd.

Update: Alle details over de nieuwe BMW 3-Reeks lees je hier.

Op Bimmerpost zien we enkele foto’s van de nieuwe BMW 3-Reeks die naar alle waarschijnlijkheid gefotografeerd wordt, aangezien BMW geen camouflage over het model in kwestie aanbracht. Dankzij deze foto’s kunnen we duidelijk zien dat de BMW 3-Reeks sterk op zijn grotere broer, de BMW 5-Reeks, zal gaan gelijken. Aan de achterkant vinden we gelijkaardige achterlichten terug, vooraan zien we koplampen die duidelijk geïnspireerd zijn op de BMW 5-Reeks.

Verder valt er nog niet veel op te maken uit deze foto’s, maar het is wel al duidelijk dat de BMW 3-Reeks eindelijk ook beschikking krijgt over een HUD (Head-Up Display). iDrive (het systeem om het infotainmentsysteem te bedienen) zal gelijkaardig zijn aan het iDrive dat we terugvinden in de nieuwe BMW 6-Reeks. Meer nieuws volgt ongetwijfeld, maar of we de nieuwe 3-Reeks al in Frankfurt zullen zien, is misschien iets te voorbarig.

Lees en bekijk hier onze rijtest met de BMW 320d EfficientDynamics.
Lees hier onze rijtest met de BMW 320 xDrive.
Lees en bekijk hier onze rijtest met de BMW 530d.

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...