Kia toont schetsen van de nieuwe Picanto

nieuwe Kia Picanto Teaser
Kia zal op het autosalon van Genève de nieuwe Picanto voorstellen, dat is begin maart volgend jaar.

Op de schetsen is er duidelijk te zien dat Kia een volledig nieuwe weg inslaat met de Picanto, net zoals het dat eerder al deed met verschillende andere modellen. De nieuwe modellen van Kia zijn een stuk gewaagder dan de vorige modellen en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Het design van de nieuwe Kia Picanto werd in een Europese ontwerpstudio gemaakt, Kia doet er alles aan om haar modellen iets Europeser te maken.

De Picanto moet het gamma van Kia langs onderaan aanvullen. De Kia Picanto is een compacte stadswagen die het onder meer tegen de Citroën C1, de Ford Ka en de Opel Agila zal moeten opnemen. De instapper beschikt momenteel over een 1.0 liter grote benzinemotor met 62 pk. De topmotorisatie is een 1.1 liter groot dieselblok met 75 pk. Of er motorisch iets zal veranderen, is nog niet duidelijk.

nieuwe Kia Picanto Teaser

nieuwe Kia Picanto Teaser

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...