Kia teasert nieuwe Sorento

Teaser: Nieuwe Kia Sorento
Kia heeft begrepen dat teasers hip zijn en gebruikt daarom twee teasers om de volgende generatie Sorento onder de aandacht te brengen.

De nieuwe Sorento Crossover krijgen we pas in april te zien op het autosalon van Seoul maar de marketingjongens van Kia vinden het toch nodig om ons te stalken met teasers in de aanloop naar het autosalon van Genève.

Onder de motorkap van de Sorento kunnen twee motoren plaatsnemen. Een 2.2 liter diesel met 185 pk en 420 Nm koppel en een verbruik van 7 liter per 100 km. Voor wie liever benzine rijdt is er een 2.4 liter Theta II benzinemotor met 175 pk. Kia heeft ook een nieuwe automatische zesbak voor de Sorento klaar.

De nieuwe Kia Sorento is ontworpen door Peter Schreyer, het nieuwe hoofd van de Europese designstudio van Kia. Peter Schreyer werkte vroeger voor Audi dus als je een vleugje Q7 in de Sorento bemerkt weet je nu waarom. De nieuwe Kia Sorento zal vanaf april in Zuid-Korea verkocht worden, in Europa moeten we wachten tot eind 2009. (Via: Kia-world)

Teaser: Nieuwe Kia Sorento

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...