Autosalon Brussel 2023: KIA line-upWelke interessante nieuwigheden presenteert KIA allemaal op het Autosalon van Brussel 2023?!

Kia presteerde het voorbije jaar meer dan goed. Te danken aan hun doordachte prijzen, scherpe garantie en vooral breed aanbod. Ook inzake EV’s kan Kia al geruime tijd de nodige (doordachte) modellen aanbieden. In het geval van het EV6 vlaggenschip is de vraag jammer genoeg véél groter dan het aanbod met lange wachttijden tot gevolg. Dat willen de ambitieuze Koreanen dit jaar toch ietwat verbeteren…

Dus draait het voor Kia tijdens het Autosalon van Brussel 2023 eigenlijk vooral om de nieuwe Niro crossover. Die is gloednieuw en opnieuw te verkrijgen als Hybrid (HEV), Plug-in Hybrid (PHEV) en zuiver elektrisch (EV). Welke versie je ook (ver)kiest, steeds krijg je de nodige binnenruimte, een aangenaam weggedrag en hedendaagse rijhulp, veiligheid en connectiviteit.

De vernieuwde Ceed familie (inclusief XCeed crossover) staat eveneens op een mooie plaats in Paleis 7. Net zoals de populaire Sportage natuurlijk! Nog meer SUV keuze is er bovendien met de compacte Sonic en imposante Sorento. Binnenkort mogen we daar de zuiver elektrische EV9 SUV bijrekenen.

Van een Stinger GT en/of Kia Rio is geen spoor … wat direct hun toekomst ook goed weergeeft.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Kia prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.