Autosalon Brussel 2020 live: Renault Clio E-Tech + Captur E-Tech Plug-in (Paleis 5)

Autosalon Brussel 2020 live: Renault Clio E-Tech + Captur E-Tech Plug-in (Paleis 5)Renault elektrificeert haar gloednieuwe Clio en Captur!

Vorig jaar lanceerde Renault zowel een gloednieuwe Clio als technisch gerelateerde Captur crossover, dit jaar overgieten ze die met een sausje van elektriciteit. De nieuwe Clio (VAB Gezinswagen van het Jaar!) komt als klassieke hybride op basis van de 1.6-liter met twee elektromotoren die samen een zuinig geheel vormen, de Captur krijgt een plug-in hybride aandrijflijn. Eveneens twee elektromotoren en een grotere batterij waardoor er 45 km zuiver elektrisch gereden kan worden. Over full electric gesproken, de compacte Zoe haalt nu een rijbereik van 380 km!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...