Preview: Ferrari F8 Tributo Spider (2019)

Preview: Ferrari F8 Tributo Spider (2019)Met de introductie van de nieuwe Ferrari F8 Tributo kunnen we al even vooruitkijken naar de dakloze Spider uitvoering!

Met onthulling van de 488 Pista Spider was het duidelijk dat de 458 en 488 modelreeks op het einde was gekomen, we gingen er dan ook vanuit dat Ferrari op het Autosalon van Genève een gloednieuwe V8 sportwagen zou presenteren. Wegens extra ontwikkelingen op elektrisch/SUV vlak komt die 488-opvolger iets later, in ruil krijgen we wel een begeerlijke F8 Tributo die niet moet onderdoen voor een 488 Pista.

Wie F8 Tributo zegt, zegt uiteraard ook een F8 Tributo Spider variant. Een cabrio-sportwagen mag dan op papier ietwat tegenstrijdig klinken, de ingenieurs uit Maranello weten intussen hoe ze dit concept tot een goed einde moeten brengen. Dankzij X-Tomi weten we al wat we op korte termijn mogen verwachten, enkel omtrent de naamgeving heerst er nog wat onduidelijkheid.

Preview: Ferrari F8 Tributo Spider (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...