Video: Chris Harris test de Ferrari 488 Spider

Video: Chris Harris test de Ferrari 488 SpiderTerwijl we genieten van een aangename nazomer komt Chris Harris ons doen dromen entertainen met zijn video van de Ferrari 488 Spider!

Behoorlijk snel na de lancering van de 488 GTB – mét turbo’s – kwamen de modieuze Italianen van Ferrari alreeds naar buiten met een dakloze variant. Deze werd mooi volgens de traditie omgedoopt tot 488 Spider, de 3.9-liter V8 (670 pk / 760 Nm) blijft in ongewijzigde vorm aanwezig waarmee je de nul-naar-honderd sprint in 3 seconden doet én kan blijven gaan tot ver boven de 300 km/u. Op een zonnige (na)zomerdag zoals vandaag wil je misschien wel wat cruisen én genieten van de heerlijke achtcilinder, het driedelige klapdak laat zich wegtoveren in slechts 14 seconden! Een cabrio uit Maranello is natuurlijk niet gemaakt om enkel maar te paraderen op populaire boulevards en drukke winkelstraten, zelfs op het circuit moet deze 488 Spider zich kunnen bewijzen dankzij het supersterke chassis!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...