Productie Mercedes CLA Coupe (2019) van start

Productie Mercedes CLA Coupe (2019) van startDe eerste exemplaren van de nieuwe generatie Mercedes CLA Coupé rollen van de band in Hongarije!

Na de A-Klasse en A-Klasse Berline vieren ze bij Mercedes nu de productiestart van een nieuwe generatie CLA, net zoals zijn voorganger wordt deze geproduceerd in Kecskemét (Hongarije). Ook de toekomstige CLA Shooting Brake (die we zullen zien op het Autosalon van Genève 2019) zal hier van de band rollen.

De eerste generatie Mercedes CLA werd een schot in roos met meer dan 750.000 verkochte exemplaren (Coupé + Shooting Brake) gedurende diens zesjarige carrière, de nieuweling weet dus wat hem te doen staan. Daarvoor is de knappe vierdeurscoupé net zoals de A-Klasse gezegend met een frisse vormgeving (en scherpe LED lichtblokken), hypermodern interieur (met MBUX infotainmentsysteem), handige rijhulp/veiligheidssystemen en een resem efficiënte motoren. Momenteel nog zonder een CLA35 4MATIC of CLA45 4MATIC al hebben we een lichtblauw vermoeden dat de Duitse premiumconstructeur uit Stuttgart daar binnenkort werk van zal maken.

Een Belgische prijs is momenteel nog niet beschikbaar, reken op minimaal 33.000 euro. Tegen de lente verwachten we de nieuwe CLA bij de lokale Mercedes verdeelpunten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...