Video: Mercedes-AMG A45 wenst ons alvast een zalige kerst!

Video: Mercedes-AMG A45 wenst ons alvast een zalige kerst!Merry Driftmas!

Geen klassieke kerstwensen uit Stuttgart en/of Affalterbach dit jaar maar een rebels A-Klasse prototype dat zich – voorzien van een kunstzinnige bekleding – alreeds even volledig laat gaan en daarbij de achterbanden zeker niet spaart. Voor de kenners is het direct duidelijk dat het hier gaat om de aankomende Mercedes-AMG A45 die zich boven de reeds gelanceerde A35 AMG met 306 pk zal gaan positioneren.

De Mercedes-AMG A45 zal het vermoedelijk doen met méér dan 400 pk met op termijn zelfs een A45 S overtreffende trap, nog steeds voorzien van de potente tweeliter viercilinder benzinemotor, 4MATIC+ vierwielaandrijving en een sportief afgestelde 9-traps automaat. Interessanter is aanwezigheid van een Drift Mode waardoor je nog gemakkelijker rijplezier kan scoren!

Merry Driftmas!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...