Poll: Alpine A110 vs BMW M2 Competition (2018)

Poll: Alpine A110 vs BMW M2 Competition (2018)Waar ga je aankloppen in de zoektocht naar rijplezier, de BMW M2 Competition of de Alpine A110?

Wie voldoende vermogend is om te kunnen shoppen in het segment van de (super)sportwagens heeft anno 2018 keuze genoeg, zo zijn er zelfs zakelijke berlines, praktische breaks of functionele SUV’s voorhanden met een karrevracht aan vermogen. Dé rationele meerwaardezoeker met een beperkt budget heeft minder keuze en als we de hot hatches links laat liggen komen we bijvoorbeeld uit bij de BMW M2 Coupé in Competition uitvoering en de exotische Alpine A110!

Matt Prior en Dan Prosser van Autocar zetten de compacte Duitser tegen de frivole Fransman in de zoektocht naar een portie oldschool rijplezier. De BMW M2 Competition (vanaf 64.300 euro) rekent daarvoor op achterwielaandrijving, optioneel manuele bak en een 3.0-liter zes-in-lijn met 410 pk. De Alpine A110 (vanaf 55.000 euro) moet het zien te doen met slechts 252 pk uit een 1.8-liter viercilinder benzinemotor en 7-traps automaat maar zet ook slechts 1.100 kg op de weegschaal.

Alpine A110 vs BMW M2 Competition

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...