Video: Autocar test de Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)

Video: Autocar test de Lamborghini Huracan Performante Spyder (2018)Even meegenieten met de dakloze Lamborghini Huracan Performante Spyder in zomerse omstandigheden?

Een messcherpe(re) sportwagen als een Lamborghini Huracan Performante is ongetwijfeld op het zijn best als coupé gezien de extra stijfheid, als je ook wat wilt genieten van de knappe Italiaan in zonnige oorden is die Performante Spyder misschien nog niet zo’n slecht idee. Het extra gewicht van 125 kg mag dan wel aan de grote kant zijn, Lamborghini heeft met de opvolger van de Gallardo Spyder Performante haar huiswerk goed gemaakt.

De 5.2-liter V10 (zonder turbo’s!) levert 640 pk en 600 Nm op een intelligente wijze aan de vier wielen, de slimme ALA aerodynamica van de coupé is hier eveneens aanwezig voor optimale grip en controle over het voertuig. In ruil voor 237.000 euro (basisprijs in België) kan je dakloos 0-100 sprinten in 3,1 seconden en moet een topsnelheid van 325 km/u mogelijk zijn. Daarvoor trek je best naar het prachtige Wales zoals Dan Prosser van Autocar voor ons deed.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...