Preview: interieur Skoda Scala (2018)

Preview: interieur Skoda Scala (2018)De gloednieuwe Scala komt met een tot de verbeelding sprekende interieurdesigntaal!

Die zware/veelbelovende woorden komen rechtstreeks van Skoda die zich klaarmaakt voor de onthulling van de Scala, de nieuwe C-segment hatchback, op 6 december 2018 in Tel Aviv (Israël). Verwacht je de komende 30 dagen dus maar aan meerdere teasers en informatie omtrent de Skoda Scala, sinds de Kodiaq RS hebben ze daar in Tsjechië de smaak van een gedeeltelijke informatiestroom goed te pakken.

De Skoda Scala krijgt naast de nodige gadgets ook – in primeur – de nieuw(st)e versie van het Modular Infotainment Matrix infotainmentsystemen mee met een apart hoog/breed opgesteld display. Het optionele digitale dashboard (Virtual Cockpit) heeft het grootste display in zijn segment. Daarnaast biedt de Scala vorstelijk veel binnenruimte én royale hoeveelheid kofferruimte (467 liter tot maximaal 1.410 liter).

Sfeerverlichting met naar keuze wit licht, rood licht of warmere tinten en contrasterende stiknaden voor de stoelbekleding zorgen dan weer voor een aangename sfeer in de Scala. Op vlak van afwerking en materiaalkeuze wil Skoda er ook stevig op vooruitgaan, zo spreekt het van “oppervlakken met unieke ‘korrel’ en premium stoelbekleding uit Suedia microvezel”. We zijn de Rapid alreeds vergeten benieuwd!

Preview: interieur Skoda Scala (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...