Spyshots: Bentley Flying Spur (2018)

Spyshots: Bentley Flying Spur (2018)Na de vernieuwing van de Bentley Continental GT is de tijd rijp voor een gloednieuwe versie van de vierdeurs Flying Spur luxelimousine.

Het logische vervolg op de nieuwe Bentley Continental GT is een dakloze Continental GTC versie, vermoedelijk krijgen we die nog dit jaar in vol ornaat te zien. Voor wie meer belang hecht aan het praktisch gebruiksgemak van een vierdeurs in de plaats van een tweedeurs coupé is er eveneens een nieuwe Flying Spur in de maak.

De nieuwe Flying Spur leent ongetwijfeld de nodige designinvloeden van de Conti GT net zoals de interieurvormgeving. Nog steeds vrij klassiek naar Britse normen maar met de nodige moderne gadgets zoals camera’s en grote beeldschermen die desgewenst wegklappen.

Op termijn volgt er ongetwijfeld een Speed topversie, V8 benzinemotor en een plug-in hybridevariant net zoals bij de Bentayga Hybrid, bij de lancering zal Bentley ongetwijfeld initieel rekenen op de 6.0-liter W12 met 635 pk en 900 Nm.

Begin 2019 moet de nieuwe Bentley Flying Spur een tastbaar feit zijn, het Autosalon van Genève in maart is steevast een goed moment voor een dergelijke lancering.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...