Officieel: Bentley Flying Spur V8 S Black Edition (2017)

Officieel: Bentley Flying Spur V8 S Black Edition (2017)Once you go black, you never go back!

In het segment van de (super)rijken zijn ze verzot op special editions. Ingrijpende verschillen zijn er vaak nooit maar toch moet het blijkbaar goed doen om iets uniek te hebben, zelfs al zijn er ontelbaar ver – verregaande! – personalisatiemogelijkheden voorhanden.

Met de nakende onthulling van een gloednieuwe generatie Continental GT ziet Bentley toch nog even haar kans om een speciale Black Edition naar buiten te brengen van de vierdeurs Flying Spur limousine. In tegenstelling tot wat de sinistere naamgeving doet vermoeden kan je deze Flying Spur in diverse koetswerkkleuren verkrijgen, het zit hem in de donkere afwerking van de lichtblokken, het driedelige sportstuur, de exclusieve 21″ velgen en de zwarte accenten/stiknaden binnenin.

Motorisch blijft de vierwielaangedreven 4.0-liter V8 S configuratie volledig behouden, wat resulteert in 530 pk en 680 Nm. Goed voor een 0-100 sprint in minder dan 5 seconden terwijl je geniet van alle luxe en weelde die je maar kan bedenken. Wanneer er 306 km/u op het digitale dashboard verschijnt zit je aan de topsnelheid.

Bij Bentley Brussels vragen ze minimaal 189.000 euro voor een Flying Spur V8 S, onderhandelen over de meerprijs van deze Black Edition laten we aan jullie over.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...