Officieel: Bentley Bacalar (2020)

Officieel: Bentley Bacalar (2020)De exclusieve Bentley Bacalar heeft geen dak, geen achterbank én kost meer dan 1,5 miljoen euro.

Om het exclusieve Mulliner label te lanceren heeft Bentley een Continental GT Convertible omgebouwd tot de unieke Bacalar creatie. Die heeft het meeste weg van een Speedster en moet het stellen zonder dak of beschermhoes, iets waar gefortuneerde klanten niet over zullen vallen aldus Bentley.

De Bacalar is een zuivere tweezitter, waar je bij een Continental GT Convertible een (kleine) achterbank kan terugvinden is hier een bagageruimte voorhanden met specifieke Bentley reistassen. Qua personalisatie en afwerking zijn de mogelijkheden uiteraard legio. De 6.0-liter W12 benzinemotor in het vooronder is hier 660 pk sterk, een kleine toename ten opzichte van de reguliere Conti GT modellen.

Contact opnemen met Bentley Brussels is niet meer nodig, alle Bacalar’s zijn reeds besproken aan minimaal 1,5 miljoen pond. De Engelse luxewegenbouwer maakt zich sterk om de volledige productie op een jaar af te werken, daarnaast wordt er al gekeken naar nieuwe exclusieve varianten/modellen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...