Bentley Brussels opent nieuwe showroom in Drogenbos

Bentley Belgium opent showroom in DrogenbosVoor een nieuwe Bentley Bentayga SUV, Mulsanne luxelimousine, vierdeurs Flying Spur of Continental GT moet je vanaf nu richting Drogenbos!

Sinds geruime tijd kon je op de Leuvensesteenweg in Zaventem terecht voor het beste wat Bentley te bieden hadden in België. Maar daar zaten ze wat tegen hun showroomcapaciteit aan en het atelier – zeg nooit werkplaats!! – mocht ook wat groter om de gepaste service te kunnen leveren aan het steeds breder wordende klantenbestand. Ook in België tekent Bentley een mooie groei op in de laatste jaren en met de uitbreiding van het gamma met de Bentayga SUV moet dat in de komende jaren nog beter gaan!

Sinds 1 juni huisvest Bentley Brussels dan ook in een gloednieuw pand op de Grote Baan 399 in Drogenbos met een reusachtige showroom (580 m2) met veel lichtinval en luxe bouwmaterialen. Hier ben je elke werkdag welkom met je prangende vragen, aankoopintenties of configuratievoorkeuren. De prima bereikbaarheid en vele nabijgelegen premium automerken zijn altijd mooi meegenomen, zustermerk Lamborghini Brussels zit ook hier in Drogenbos in hetzelfde pand als Bentley.

Het aanpalende naverkoopcentrum (mét een groot atelier) van 910 m2 voldoet ook aan alle moderne noden die de hightech Britse luxebolides vragen. Bentley Brussels heeft hier ook een eigen onderdelenstock voorhanden waardoor er geen tijd verloren gaan met onnodige logistiek. Het oude pand in Zaventem is overigens alreeds ingenomen door Tesla!

Hippe vogels daar bij BentleyBrussels,
ook in het nieuwe pand kan je HIER al even virtueel rondlopen met Google Maps!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...