Preview: Bentley Continental GT C (2018)

Preview: Bentley Continental GT C (2018)Nu de nieuwe Bentley Continental GT gepresenteerd is kunnen we al even vooruitblikken naar de dakloze Continental GT C uitvoering!

Naast een sportieve Gran Tourer in zowel een W12 als V8 uitvoering voorziet Bentley naar alle waarschijnlijkheid ook opnieuw een vierdeurs Flying Spur limousine én Continental GT C cabrioversie. Bij die laatste draait het logischerwijs om de dakloze ombouw met een stoffen dakconstructie. Dankzij computervirtuoos X-Tomi hebben we hier een plausibele weergave van de aankomende Continental GT C die op de agenda staat voor 2018.

Op de dakconstructie en wat extra kilo’s aan versteviging blijft de Conti GTC identiek aan zijn gesloten evenknie, hij krijgt dus evenveel gadgets en comfortitems mee in een extreem luxueuze omkadering. Wie snel genoeg zijn interesse kenbaar maakt bij Bentley Brussels kan ongetwijfeld volgende zomervakantie alreeds gaan floreren in Saint Tropez, Cannes of en Monaco!

Preview: Bentley Continental GT C (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...