Bentley en Lamborghini openen vestiging in Antwerpen (2021)Bentley Antwerp en Lamborghini Antwerp openen de deuren van hun nieuw verkooppunt in Wommelgem, ideaal “om de lokale verkoop te ondersteunen”.

Voor je nieuwe Aventador, Urus of Huracan moest je tot voor kort richting richting Brussel (meer specifiek Drogenbos) waar je ook een nieuwe Continental GT, Bentayga of Flying Spur kon aanschaffen. Al kon dat laatste ook wel in het mondaine Knokke. Maar met de opening van Bentley Antwerp en Lamborghini Antwerp in Wommelgem willen de luxemerken hun aanwezigheid in de economisch belangrijke regio versterken.

Sinds 2018 had Bentley reeds een “pop-up store” geopend binnen de vestiging van Porsche Centre Antwerp en dat loonde met maar liefst 113 verkochte luxewagens op drie jaar. Vandaar dat er nu extra geïnvesteerd werd in een state of the art showroom met de nodige omkadering.

Met de officiële opening van Bentley Antwerp wordt niet alleen een nieuwe verkooppunt geopend, ook wordt het aftersales- en servicenetwerk van Bentley in België uitgebreid aldus de Britse luxewagenbouwer. Hetzelfde telt uiteraard voor de blitse stieren met Lamborghini logo voorop.

Bentley Antwerp + Lamborghini Antwerp
Autolei 330
2160 Wommelgem
03/663 63 63
antwerpen.bentleymotors.com/