Lamborghini Huracan nummer 20000 is een feit!De Lamborghini Huracan blijft als zoete broodjes verkopen, reeds 20.000 exemplaren werden er geproduceerd!

In 2014 werd de Lamborghini Huracan gepresenteerd als opvolger van de populaire Gallardo. De blitse Italiaanse V10 sportwagen blijft het na 8 jaar waanzinnig goed doen. Recentelijk rolde namelijk Huracan nummer 20.000 van de band in Sant’Agata Bolognese! Meer specifiek een matgrijs STO exemplaar (Grigio Acheso Matt voor de kenners) die spoedig richting Monaco gaat. Of de 640 pk op de achterwielen hier volledig tot hun recht zullen komen is een andere vraag…

Het Huracan verhaal begon met de LP610-4 coupé, kort erop volgde de dakloze Spyder, achterwielaangedreven RWD en straffere Performante. Na de EVO opfrisbeurt kregen we opnieuw een soortgelijk aanbod met nu de Huracan STO als topmodel. Recentelijk werd de Huracan Tecnica toegevoegd. Bijna 60% van de Huracan eigenaars opteert voor enige Ad Personam personalisatie.

Na bijna een decennium in productie naderen we stilaan het einde van dit succesverhaal. Bij Lamborghini Brussels kan je wel nog steeds terecht voor een Huracan bestelbon, voorzie daarvoor minstens 200.000 euro.

Naast de Lamborghini Huracan blijven ook de Urus SUV en Aventador puike verkoopcijfers voorleggen. Welke crisis?!

Lamborghini Huracan nummer 20.000 is een feit!