Video: Auto Express test de Bentley Continental GT (2017)

Video: Auto Express test de Bentley Continental GT (2017)De nieuwe Bentley Continental GT is niet enkel slimmer, luxueuzer, krachtiger en efficiënter, hij zou ook een stuk directer moeten sturen.

Na een lange carrière kregen we eerder dit jaar eindelijk een gloednieuwe Continental GT van Bentley, eentje die heel wat technische genen deelt met de Porsche Panamera. Daardoor is de bouwkwaliteit nog beter dan voordien, qua rijdynamiek zou de Conti GT ook een pak scherper voor de dag moeten komen.

Daarvoor rekent de nieuwe Continental GT op een gloednieuw onderstel, 6.0-liter W12 met 635 pk / 900 Nm, een 8-traps ZF automaat en slimme vierwielaandrijving die de achteras verkiest in reguliere omstandigheden. Vanaf 204.853 euro kan je het allemaal zelf ontdekken bij Bentley Belgium in Drogenbos, gratis aankoopadvies krijgen we hier van Steve Sutcliffe.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...