Belgische prijs Bentley Continental GT (2017): vanaf €204.853

Officieel: Bentley Continental GT (2017)Alle luxe en weelde van de nieuwe Bentley Continental GT komt uiteraard met een stevig prijskaartje.

Iets meer dan 200.000 euro vraagt Bentley sowieso voor elke bestelling van the new Continental GT. Je spaarrekening hiervoor plunderen lijkt een slecht idee want je hebt wel nog wat budget nodig om jezelf door de behoorlijk prijzige optielijst te worstelen, in ruil kan je wel genieten van deze knappe Britse Grand Tourer. In vergelijking met het uitgaande model stijgt de vanafprijs met slechts 5.000 euro, gezien de hoogtechnologische upgrade van het interieur lijkt dat geen slechte deal.

In afwachting van V8 instapversies en de Speed topversie ben je momenteel aangewezen op de 6.0-liter W12 voor de Continental GT, goed voor 635 pk / 900 Nm. Een 8-traps ZF automaat en slimme vierwielaandrijving zorgen er samen voor dat alles goed verloopt.

Bestelbonnen voor de Continental GT worden reeds getekend bij Bentley Brussels in Drogenbos, leveringen starten begin 2018.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...