Autosalon Brussel 2017: Porsche line-up

Nieuwe Porsche Panamera krijgt instapper (330 pk) en verlengde Executive versiePorsche sluit zijn stand dit jaar aan bij die van Audi in Paleis 11 en brengt heel wat Europese en Belgische premières mee, voornamelijk wat betreft de nieuwe Panamera.

Niet alleen SUVs Macan en Cayenne nemen een bijzonder groot volume van Porsche’s verkoop in, ook de Panamera limousine behoort intussen tot een van de hoekstenen van het gamma. De nieuwe en tweede generatie Panamera was reeds beschikbaar als 4S Diesel, 4S, Turbo en 4 E-hybrid, maar krijgt er nu ook een 330 pk sterke V6 benzine bij welk moet dienen als basismodel. Tevens toont Porsche ook de verlengde Executive-variant met 15 cm extra wielbasis voor extra zitcomfort achterin.

Behalve de nieuwe Panamera brengen de Duitsers ook de 718 Cayman en 718 Boxster mee met viercilinder turbomotoren en uiteraard ook de nieuwste generatie 911 die de honneurs mag waarnemen in de hal van de Dream Cars. Die heeft nog steeds een zescilinder boxermotor, zij het met heel wat versies die intussen drukvoeding gekregen hebben.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...