Autosalon Brussel 2017: Audi line-up

Officieel: Audi Q5 (2016)SUV’s (oa de nieuwe Q2 en Q5!), sportiviteit (oa S4, S5, SQ7) en energie-efficiëntie (oa Q7 e-tron, A4 g-tron) primeren op de stand van Audi tijdens het Autosalon van Brussel!

Lees hier alles over het Autosalon van Brussel 2017!

Audi palmt in Paleis 11 maar liefst 1.500 m² voor 22 geringde bolides te presenteren aan het Belgische koperspubliek. Naast interessante nieuwkomers, dreamcars en de Audi Exclusive personalisatiedivisie zijn er hier ook “niet te missen salonvoorwaarden” terug te vinden aldus de Duitsers uit Ingolstadt, voor wie de praktijk primeert op de theorie kan zich uitleven met de Q2, Q3, Q5,Q7 en A6 allroad quattro op de 4×4 piste!

Na de Europese kennismaking met de nieuwe Q5 mag de stoere SUV nu ook op de Heizel komen pochen met zijn knappe afwerking, zuinige motoren en hightech interieur. De 2.0-liter TDI levert 136 pk tot maximaal 190 pk terwijl de vernieuwde 2.0-liter TFSI voortaan 252 pk genereert. Alreeds te bestellen in het dealernet voor net geen €48.000.

De Audi Q2 gaat al wat langer meer dan zijn grote Vijf broer maar toch is het 95ste Autosalon van Brussel zijn eerste Belgisch Autosalon! Compact, hightech en veilig met een aantrekkelijke premium saus daarrond, een succes kan niet uitblijven. Vanaf €23.250 kan hij van jou zijn!

De vernieuwing van de Audi A5 familie is bijna volledig rond, het is enkel nog wachten op de RS5 topversie! In Paleis 12 kunnen we intussen genieten van de knappe doch praktische lijnen van de A5 Sportback (190 pk tot 286 pk) en sportiviteit der S5 Coupé (354 pk).

De Audi A4 Avant is sowieso behoorlijk veelzijdig, als g-tron (CNG) is hij ook nog eens volledig CO2 neutraal. Na de A3 g-tron is dit een nieuwe stap naar een duurzame mobiliteit, in tegenstelling tot elektrische wagens of LPG zijn er bijna geen grote nadelen aan CNG wagens. De Audi A4 Avant g-tron (190 pk / 270 Nm) loopt namelijk zowel op CNG gas als benzine en dit volledig automatisch, optimaal, zuinig, milieuvriendelijk (103 g/km CO2) en superveilig. Het gecombineerde rijbereik van deze A4 moet ook niet onderdoen voor zijn TDI equivalent.

Tijdens de Dream Car Show mag de nieuwe TT RS Coupé voor het eerst de honneurs waarnemen in België, mooi naast de R8 V10 Spyder en RS6 Avant Performance!

Audi line-up Autosalon van Brussel 2017
Audi A1 Sportback

Audi A3 Sportback g-tron
Audi A3 Sportback e-tron
Audi A3 Berline
Audi A3 cabrio

Audi Q3

Audi TT Roadster

Audi A4 Avant g-tron
Audi A4 allroad
Audi S4 Berline

Audi A5 Sportback
Audi S5 Coupé

Audi Q2
Audi Q5

Audi A6 Avant
Audi A6 Berline

Audi A7 Sportback (Audi exclusive lounge)

Audi Q7 e-tron
Audi SQ7

Dream Car Show: Audi R8 Spyder, Audi TT RS Coupé en Audi RS6 Avant Performance
4×4 parcours: Audi A6 allroad + Audi Q2 / Q3 / Q5 / Q7 e-tron

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...