Autosalon Brussel 2016 Live: BMW (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2016 Live: BMW (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van BMW op het Autosalon van Brussel!

Overdaad schaadt maar als het gaat over een sportieve Duitse premiumconstructeur op ons eigenste Autosalon dan mag het gerust. BMW viert dit autogebeuren met een bijzonder breed spectrum aan diverse bolides, gaande van een zuinige 330e, 225xe en 740e tot de ultrasportieve M2 of M4 GTS! De immer populaire 3-Reeks Berline én Touring kregen recentelijk een facelift en passeerden alvast onze testbank, de volgende jaren kom je deze Dreiers ongetwijfeld tegen op de Belgische wegen!

Dezelfde vlieger gaat op voor de stoere X1 die er na de facelift visueel sterk op vooruit ging, binnenin kan je die progressie herkennen aan de betere materialen, zuinigere motoren en ietwat meer beenruimte op de achterbank. Op een nieuw BMW i model is het nog even wachten, in Brussel kan je ondertussen nog steeds de blitse i8 en praktische i3 ontdekken. Die laatste kan nu genieten van een grotere actieradius én nieuwe verdelers over heel het land.

Lees hier enkele interessante BMW rijtesten

BMW X6 M
BMW 228i Cabrio
BMW 218d Active Tourer
BMW 640d Gran Coupé
BMW 3-Reeks facelift
BMW 216d Gran Tourer
BMW 116d vs 118d facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...