Autosalon Brussel 2015 Live: Seat (Paleis 9)

Autosalon Brussel 2015 - Seat - Header
De Seat Leon ST Cupra is zowaar een wereldpremière voor het Autosalon van Brussel 2015!

De Ford Focus ST Clipper en Skoda Octavia Combi RS hebben er binnenkort een speelkameraad bij: de Seat Leon ST Cupra. Met 265 of 280 pk, een sprint van amper 6 seconden naar 100 km/u en het mechanische sper is deze Leon de heilige graal voor sportieve papa’s! Avontuurlijke papa’s kunnen dan weer terecht bij de Seat Leon X-PERIENCE, die met zijn 15 mm extra bodemvrijheid en plastic beschermstrips enige verlating van het asfalt mogelijk maakt. De Seat Leon TGI is dan weer de groene ridder en kan zowel op aardgas als op benzine rijden. De Mii, Ibiza, Altea en Alhambra vervolledigen de stand.

Lees hier enkele interessante Seat rijtesten

Rijtest: Seat Leon Cupra
Rijtest: Seat Leon ST
Rijtest: Seat Leon SC
Rijtest: Seat Leon

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...