Autosalon Brussel 2014 Live: Fiat

Autosalon Brussel 2014 - LIVE Fiat
Heel wat te zien op de Italiaanse stand van Fiat tijdens het Autosalon van Brussel!

Aan de ene zijde van de kleurrijke stand hebben we het volledige Fiat 500L gamma met de Trekking en Living als vooraanstaande exemplaren. Voor elke familiewens is er wel een gepaste 500L die onze wegen wat kan opfleuren, ook de reismussen en avonturiers komen aan hun trekken. De Fiat 500 kon uiteraard ook niet ontbreken op de Heizel, de kleine schattige stadswagen wist al miljoenen enthousiastelingen te overtuigen van zijn knappe looks en aangenaam weggedrag. Voor de mannen onder ons, je kan perfect opteren voor de hete Abarth’s of de sportieve 500 GQ die hier vandaag de dag zijn Europese première viert als 500C.

Daarbovenop vinden we de overige Fiat’s terug op de stand in Paleis 9 met ondermeer een grote Freemont Black Code edition desondanks zijn witte koetswerkkleur. Van zowel de Punto Evo, Cubo en Doblo zijn er speciale Street versies gemaakt voor ons eigenste Autosalon die een betere uitrusting meekrijgen bovenop een financieel voordeel dat je kan verkrijgen. Jammer genoeg geen 1+1 deals zoals we laastleden nog zagen, al kan je toch een mooi voordeel verkrijgen op het Autosalon!

De beschikbare CNG wagens stijgen de laatste tijd inzake populariteit, bij Fiat kan je al enkele jaren terecht voor heel wat modellen op aardgas. Genereus als ze zijn verdriedubbelen ze ook nog eens de premie van €2.000 due de nationale federatie alreeds gaf! Last but not least is er uiteraard ook nog een paarse Panda terug te vinden die zeer goed scoort qua prijs/kwaliteit, als je het allemaal wat avontuurlijker ziet opteer je natuurlijk per direct voor de Panda 4×4!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...