BMW Brussels verhuist

P90082760
Vandaag werd de eerste steen gelegd van het nieuwe BMW Brussels (Evere) gebouw.

BMW kon zich geen betere dag wensen voor de eerste steenlegging van de nieuwe BMW Brussels vestiging. Onder een stralend zonnetje waande Peter Kronschnabl (CEO BMW Group Belux) zich even metser onder het toeziend oog van Rudi Vervoort, minister-president van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De concessie die zich momenteel aan de Mommaertslaan in Evere bevindt, verhuist begin 2014 immers naar de Leuvensesteenweg, vlakbij het RTL Huis.

Stijgende verkopen en een daarmee gepaarde groeiende vraag naar een goede dienst na verkoop maakten het noodzakelijk voor BMW te verhuizen naar een grotere vestiging. De totale oppervlakte van de nieuwe concessie zal zo’n 28.000 m² bedragen, waarvan een showroom 1.500 m² beslaat. Het atelier wordt met 23 werkstations vergroot tot een totaal van 45 en de receptie voor klanten wordt uitgebreid met een onthaalzone waarbij wagens meteen de concessie kunnen binnenrijden. Een ruime parking biedt plaats aan 195 voertuigen. Wie zijn wagen binnenbrengt voor een onderhoudsbeurt, kan bovendien na afspraak een beroep doen op een wagen, BMW fiets, BMW motor of scooter.

De gespecialiseerde tweedehandsafdeling Premium Selection blijft in de Mommaertslaan, vlak aan de achterzijde van de nieuwe concessie, maar BMW Motorrad krijgt wel een plaatsje in het nieuwe gebouw. Een gebouw waaraan naarstig gewerkt zal worden, want de opening moet samenvallen met de introductie van de BMW i modellen. Tegelijk een beetje bouwen aan de toekomst, aldus.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...