Preview: Fiat 500 XL heeft 7 zitplaatsen

Preview Fiat 500XL
Er zijn beelden gelekt van een nog grotere Fiat 500L.

We gingen in het begin van de vakantie zelf met de Fiat 500L rijden in Italië, de grote versie van de schattige Fiat 500. Daar kregen we al een preview van een SUV-versie van de 500L, die Fiat 500X zou gaan heten. In het gamma is er evenwel nog ruimte voor een grotere zevenzitter, die onder de noemer 500XL door het leven zou gaan. En van dat laatste model zijn de eerste patentfoto’s gelekt.

Op de afbeeldingen zien we dat de Fiat 500XL iets groter zal worden dan de Fiat 500L. Vooral aan de achterkant valt dat op door de minder aflopende daklijn. Daardoor is er achteraan plaats voor twee extra inzittenden, wat van de 500XL een echte zevenzitter maakt. Of de grotere Fiat 500XL ook grotere motoren zal krijgen, is nog niet duidelijk. Dat er een opvolger van de Multipla in de pijplijn zit, dan weer wel… (via JFB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...