Gerucht: Dodge Viper opvolger in New York

Dodge Viper 2013
Volgens de laatste geruchten zou de nieuwe Dodge Viper onthuld worden op het autosalon van New York.

Volgens VIPER magazine heeft CEO Ralph Gilles van SRT bevestigd dat de nieuwe Dodge Viper niet in Detroit, maar op de New York Auto Show zal debuteren. Details zijn nog zeer schaars, maar over het exterieur werd reeds uitvoerig gespeculeerd. Sommigen gokken op enkele invloeden van Alfa Romeo, anderen veronderstellen een evolutie van de tweede generatie Viper GTS.

Wat het ook wordt, de vorm van de wagen zou trouw blijven aan de traditie. Ook de immense V10 gaat nog niet meteen met pensioen, misschien wordt hij zelfs iets groter en krachtiger dan de vorige 8.4-liter met 600 pk. Van upsizing gesproken. Verder krijgt de nieuwe Viper voor het eerst een geavanceerde tractiecontrole en een luxueuzer interieur dan zijn voorganger.(Via:ViperClub)

Dodge Viper 2013

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...