Poll: LaFerrari vs 918 Spyder vs Huayra 730S vs Veyron SuperSport vs P1

Poll: LaFerrari vs 918 Spyder vs Huayra 730S vs Veyron SuperSport vs P1 - Salomondrin videoAls de grote automedia’s het niet aandurven om de hedendaagse hypercars tegen elkaar op te zetten doe je het toch gewoon maar zelf?

En was dan ook wat Salomondrin, een jonge Mexicaanse (succesvolle) ondernemer en producer, deed. Als diehard petrolhead heeft deze sympathieke Youtube’er het geluk om over een rijkgevulde garage te beschikken, in tegenstelling tot de gerenommeerde (Europese) autojournalisten hoeft hij niet te lobbyen bij de constructeurs om hun parels tegen elkaar uit te spelen.

Desondanks hij nog veel meer krachtig speelgoed bezit haalde Salomondrin zijn unieke Pagani Huayra 730S, McLaren P1, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder en Bugatti Veyron SuperSport van stal en liet hij alles gedetailleerd vastleggen op video. Over smaken en kleuren valt er nog steeds heel wat te zeggen net zoals er op gebied van prestaties ook wel nog wat verschil zit tussen deze participanten, heel veel moderne hypercar eigenaars gebruiken hun blitse bolide ook enkel en alleen maar om te pochen in drukke winkelstraten.. Video deel 2 volgt snel, we voegen hem dan ook toe!

Welke hypercar geniet jouw voorkeur?

View Results

Laden ... Laden ...

Update 16/11 – deel 2!

Update 20/11 – deel 3!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...