Fiat 500C maakt zijn intrede in New York

2012 Fiat 500c
Fiat stelt al vanaf 21 april de nieuwe Fiat 500C voor in een kunstgalerij in New York.

Fiat North America heeft gelijktijdig met het autosalon van New York de Fiat Gallery geopend. Daar kunnen bezoekers op een originele wijze kennis maken met het volledige assortiment van het Fiat-merk. Naast een “Fiat Studio” omvat het ook een kunstgalerij, een lounge-hoek en een café waar uiteraard heerlijke Italiaanse koffie geschonken wordt. De Galerij waar Fiat momenteel vertoeft is het bekende “18 Wooster”, dat ligt in de trendy wijk Soho en is een plaats waar alle trensetters van Manhattan hun opwachting maken.

De muren van de galerij mogen dan wel versierd zijn met allerlei kunstwerken, het echte juweel is de Fiat 500 Cabrio, die er samen met het autosalon van New York zijn Noord-Amerikaanse première beleeft. Naast de dakloze 500 staan er ook nog andere Fiat-modellen, zoals een 500 Lounge en Sport samen met een originele versie van de Fiat 500. Als laatste kunnen bezoekers de evolutie van de 500 ontdekken via de tekeningen van Roberto Giolito, de Italiaanse ontwerper van de nieuwe Fiat 500.

Lees hier onze rijtest met de Fiat 500C

Fiat Pop Up Store/ Vogue Magazine Event

2012 Fiat 500c

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...