De planning van BMW in 2010


Ook benieuwd wat BMW volgend jaar allemaal zal lanceren? Dankzij enkele insiders kennen we de volledige planning van het Beierse merk in 2010.

Begin januari zal BMW alle details over de facelifts van de BMW 3-Reeks Coupé, Cabrio en M3 Coupé vrijgeven. Op 11 januari gaat het autosalon van Detroit van start, waar de BMW Concept Active E, de BMW Z4 sDrive35is, de BMW 740 (Amerikaans debuut) en de BMW 535i GT zullen worden voorgesteld. Daarna is het wachten tot 4 maart, op het autosalon van Genève zullen de nieuwe 5-Reeks sedan, de 5-Reeks Hybride Concept en de facelifts van de BMW 3-Reeks Coupé, Cabrio en de gefacelifte M3 Coupé worden voorgesteld. Verder zal er op het autosalon van Genève ook een geheim BMW concept worden voorgesteld en zullen we er kennis kunnen maken met de productieversie van de MINI Crossover.

In de zomer van 2010 zal BMW een verlengde 5-Reeks voorstellen voor de Chinese markt en zal het alle details vrijgeven van de nieuwe BMW 5-Reeks Touring en het M-Sport pakket voor de nieuwe 5-Reeks Sedan. Op het autosalon van Parijs, dat loopt vanaf 2 oktober, zal BMW een productieversie van de BMW ActiveE voorstellen samen met een zuinige BMW 520d. Verder krijgen we in Parijs opnieuw een geheim BMW Concept te zien en zal er een facelift voor de Rolls-Royce Drophead Coupé voorgesteld worden.

In november krijgen we alle details van de nieuwe BMW 6-Reeks Coupé in de mailbox en in december zal BMW nieuwe vier- en driecilinders met turbo voorstellen. Verder onthult BMW in december nog de BMW X5 Facelift en komt er een conceptmodel voor MINI onder de naam Vision MINI. (Via: BMWBlog)

Deel dit bericht:

2 reacties op "De planning van BMW in 2010"

 1. speeddevil 13-01-2010 om 16:31

  Mijn vader is een echte BMW-fanaat, en hij wisselt dan ook vaak van wagen.
  Hij heeft een uitnodiging gekregen om de nieuwe bmw 5-serie te gaan bezichtigen in een apparte zaal.
  Dit verloopt zeer strikt, hij mocht 1 persoon meenemen, ik…
  Ik zal kijken of ik een foto kan nemen en indien mogenlijk ook posten.
  Het wilt dus wel zeggen dat de bmw 5-serie al in zijn allerlaatste eindfase zit en dus ook heel binnenkort gaat uitkomen.
  Mijn vader heeft zich nu ook al op een wachtlijst laten zetten om als eerste de nieuwe bmw 5-serie te krijgen.

  Gr,
  Speed

 2. PJS 13-01-2010 om 16:33

  @Speeddevil; De BMW 5-Reeks zal inderdaad in première gaan in Genève in Maart maar hoe die eruit zal zien is wel al bekend.. Foto’s van hoe hij er in real life uitziet zijn echter altijd welkom!

  http://www.groenlicht.be/2009/11/23/officieel-nieuwe-bmw-5-reeks-sedan/

Reageer

Reactie aan het plaatsen...