Belgische prijs Renault Rafale E-Tech Full Hybrid (2024): vanaf 44.000 euroRenault plakt een prijs op de blitse Rafale SUV die zich bovenaan het gamma nestelt met zijn coupé vormgeving!

Na de Captur, Arkana, Austral en Espace voegt Renault met de Rafale nog een SUV toe aan haar gamma. Deze nieuwkomer wordt bovenaan gepositioneerd (lees: het vlaggenschip) en maakt het mooie weer met zijn blitse SUV coupé vormgeving. Inderdaad, zo’n aflopende daklijn in combinatie met een verhoogde koetswerkvorm! Op vlak van rijhulp, multimedia en afwerking moet hij een schoolvoorbeeld zijn. En ook qua prijs situeert de Renault Rafale zich aan de bovenkant van de gammafolder, iets dat de Fransen counteren met een aantrekkelijke basisuitrusting.

De riante buitenafmetingen (4,71 x 1,86 x 1,61 meter) vertalen zich logischerwijs in de nodige binnenruimte. Zo past er in de koffer 528 à 1.600 liter bagage. Al zal de blikvanger hier vermoedelijk de (optionele) Solarbay zijn, een innovatief verduisterend panoramisch glazen dak. De 4Control vierwielsturing zorgt op zijn beurt voor extra wendbaarheid (lage snelheden) of extra stabiliteit (hogere snelheden).

De Renault Rafale is leverbaar in de Techno en Esprit Alpine uitrustingsniveau’s met elk hun visuele eigenheid. Initieel steeds voorzien van de E-Tech Full Hybrid aandrijflijn (200 pk) die zowel performant als zuinig wil zijn. Tegen het einde van het jaar wordt de Rafale ook leverbaar in de E-Tech 4×4 topversie (300 pk) met extra elektromotor op de achteras.

Belgische prijs Renault Rafale:
Rafale Techno E-Tech Full Hybrid 200 pk: vanaf 44.000 euro
Rafale Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 200 pk: vanaf 47.900 euro

De lokale Renault verdeler helpt je graag verder om een passende configuratie te maken. De eerste exemplaren zullen nog voor de zomer afgeleverd worden.