Autosalon Brussel 2023: Ford line-up Bronco Ranger Wildtrak Transit CustomWelke interessante nieuwigheden presenteert Ford allemaal op het Autosalon van Brussel 2023?!

YES! Na twee troosteloze jaren is het weer zover en mag het Autosalon van Brussel 2023 zijn deuren openen! Voor Ford draait het in Paleis 6 grotendeels om de nu al iconische Bronco, Ranger Wildtrak en (E-)Transit!

Als Europese liefhebber van (offroad) avontuur kijk je vermoedelijk met mijmerende ogen richting een G-Klasse, Defender, Wrangler … of Jimny. Den Amerikaan heeft in zijn/haar thuisland een groter aanbod aan diverse offroaders en pick-ups voorhanden. Toch hebben ze daar ook een publiekslieveling, vermoedelijk de Ford Bronco. En die komt nu ook naar Europa! Hetzij in gelimiteerde vorm en steeds als vierdeurs. Maar altijd capabel om onverharde wegen (in alle geuren en kleuren) te overwinnen. En laat je niet vangen, zo’n Bronco is een pak groter dan zijn schattige (compacte) looks doen uitschijnen op foto.

De Ford Bronco is een van dé Europese (top)premières van het Autosalon van Brussel 2023. Ook wel Brussels Motor Show genoemd! Vanop de Heizel moet duidelijk worden welke motorisaties (2.3 EcoBoost of 2.7-liter V6?) de oversteek zullen maken. En aan welke prijs!

Slechts een Belgische première maar minstens even avontuurlijk ingesteld is de nieuwe Ford Ranger Wildtrak. Deze krijgt op de beursvloer het gezelschap van Transit Custom en diens zuiver elektrische E-Transit Custom evenknie.

Voor de nieuwe Ford Mustang valt het Autosalon van Brussel 2023 iets te vroeg

Van de guitige Fiesta is er – jammer genoeg – geen spoor wat tekenend is voor zijn nakende afscheid. Ook voor de nieuwe Ford Mustang moet je niet richting het Autosalon van Brussel 2023 trekken. Wel aanwezig zijn de speelse Puma, Focus, Kuga en populaire Mustang Mach-E. Met de veelzijdige E-Transit 2T 350M L2 Trend Electric wil Ford indruk maken op de professionele gebruiker.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Ford prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.