Officieel: Ford Bronco (2020)

Officieel: Ford Bronco (2020)Groot nieuws in Amerika, Ford lanceert een nieuwe generatie Bronco offroader!

In Europa is zo’n Wrangler, Defender, Jimny, Ranger Raptor of G-Klasse al misschien al behoorlijk extreem, in Amerika mag het gerust nog (veel) ruiger. Zo presenteerde Ford de langverwachte (tweede) generatie Bronco, per direct in verschillende uitvoeringen (open tweezitter, vierdeurs, …). Begin 2021 moeten de eerste exemplaren afgeleverd worden, jammer genoeg (?) staat een Europese commercialisatie momenteel niet op de agenda.

Net zoals de nieuwe generatie Jeep Wrangler (die duidelijk als inspiratiebron werd gebruikt) oogt de nieuwe Ford Bronco zeer modern/fris (check die LED lichten!) maar de techniek blijft oldschool en 100% gericht op avontuur. Vierwielaandrijving is standaard maar om het verbruik op de snelweg te drukken kan je opteren voor achterwielaandrijving, afhankelijk van de ondergrond kan je kiezen voor de Normal, Eco, Sport, Slippery & Sand, Baja, Mud of Rock Crawl rijmodi! Met 200 beschikbare accessoires personaliseer je jouw Bronco tot in de puntjes, wij zijn alvast onder de indruk van 35” offroad banden!

Ford biedt de Bronco aan met een 2.7-liter EcoBoost V6 benzine met 310 pk of 2,3-liter EcoBoost viercilinder benzine met 270 pk. Schalen gaat via de handgeschakelde 7-versnellingsbak of 10-traps automaat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...